Home » Tarieven / praktisch

Prijzen

Het kost tijd om tot een inzicht te komen. Voor een mentorgesprek spreken we in elk geval 3 keer af. Het is helemaal oké wanneer jij na dit fundament een tijdje je eigen ding doet. Zo neem je verantwoordelijkheid. Mocht je wel vaker willen komen, dan kan dat natuurlijk. Wil je liever een keer lopen? Dat kan ook. Daar neem ik iets meer tijd voor. 

 

Mentorgesprek

Fundament ( 3 x 1 uur):

Betaal je zelf: € 250 incl. BTW

Ondernemer: € 250 excl. BTW

Via werkgever: € 300 excl. BTW

 

Na het fundament (per uur):

Betaal je zelf: € 90 incl. BTW

Ondernemer: € 90 excl. BTW

Via werkgever: € 110 excl. BTW

Wandelen

(circa anderhalf uur):

Betaal je zelf: € 130 incl. BTW

Ondernemer: € 130 excl. BTW

Via werkgever: € 160 excl. BTW

Inwerken

Offerte op maat

Ontslag

(5 x 1 uur + tussentijds contact):

€ 500 excl. BTW

Volg je nog een voltijdse opleiding? Dan krijg je € 50 korting op het fundament en € 25 korting op het uurtarief.

Kostenvergoeding

Via werkgever

Mannenthemas zijn ook voor werkgevers relevantVaak is vergoeding voor coaching mogelijk. Organisaties zien steeds meer in dat het belangrijk is om medewerkers vitaal en gezond te houden. Een medewerker met een burn out kost al gauw € 60.000.  Informeer eens bij HRM (‘personeelszaken’) of jouw directeur of er een opleidingsbudget is. Soms is dat zelfs in een CAO vastgelegd. Neem gerust contact op als je hulp wilt bij het uitleggen van je coachvraag aan jouw werkgever. 

NL leert door

Deze subsidieregeling was te combineren met het ontslagarrangement. NL leert door is vanwege de grote vraag per 2 september 2020 gesloten.

Zorgverzekering

De kosten van onze gesprekken worden nog niet door zorgverzekeraars vergoed.

Arbeidsgerelateerde klachten

Onze gesprekken kunnen helpen om bij ziekte sneller aan de slag te kunnen. Vraag bij HRM naar de mogelijkheden voor een vergoeding.  

Belastingaftrek

Particulieren mogen coaching als scholingskosten (inclusief btw) opvoeren. Er geldt een drempel van € 250. De coaching moet wel bedoeld zijn om je positie als werknemer te verbeteren. Coachingskosten zijn voor ondernemers en ZZP-ers fiscaal aftrekbaar.

Praktisch

Gratis kennismaking

Ons contact werkt alleen als er een klik is. Een eerste gesprekje van een half uur vind ik daarom belangrijk. Dat is in Apeldoorn of via Zoom, gratis en vrijblijvend.

Live of Zoom?

Mijn voorkeur gaat uit naar live in Apeldoorn. Mocht jij door omstandigheden toch liever met Zoom werken, dan kan dat. Maar, bij het fundament is in elk geval de eerste keer live.