• Meer voldoening en energie
  • Meer focus
  • Minder twijfel
Home » Aanbod » Fundamentplus

Vol gas

Soms draai je rond in cirkeltjes. Je voelt een soort vertraging en ontevredenheid die je niet snapt. Of, je weet vaag wel waar de schoen wringt, maar je ontloopt de boodschap. In dat geval heb je dus wat meer duwtjes nodig en is het Fundamentplus voor jou geschikt. 

Vijf stappen

Stap 1

We maken verder kennis en ik leg je de volgende stap uit.

Stap 2

Je neemt twee weken om te onderzoeken hoe zinvol jij je leven nu ervaart en wat je veranderen wilt. Misschien wil je leren tevreden te zijn met je salaris in plaats van zo veel tijd in je werk te steken. Of wil je leren om je eigen keuzes te maken in plaats van met iedereen rekening te houden. We gebruiken mijn tweestappenplan >>. Dat bevat een lijst met 35 van dit soort setjes.

Geef je leiding? Kijk dan eens wat ik doe met zingeving en leiderschap >>.

Je krijgt ook een ingesproken meditatie over kernwaarden (bijvoorbeeld aardig zijn). Die helpt jou verder om te bepalen wat jij belangrijk vindt. Halverwege benader ik jou via Zoom.

Stap 3

In deze stap bespreek je met mij jouw doel en leg ik de volgende stap uit. 

Stap 4

Jij onderzoekt twee weken welke gedachten jou tegenhouden om je hart te volgen. In deze stap kijk je even terug naar de ge- en verboden die jij van je opvoeders meekreeg (bijvoorbeeld doe je best).

Je krijgt ook een korte video over deze stemmen. Die helpt jou verder om te bepalen welke overtuiging jouw leven beheerst. Halverwege benader ik jou via Zoom.

Stap 5

Na de vorige stappen weet je jouw doel en wat je afremt. Nu ga je twee weken oefenen. Immers alleen in de praktijk blijkt of je doel klopt. Dit is waar het allemaal om draait. We sluiten deze stap af met een wandeling in de bossen bij Apeldoorn of met een gesprek binnen van 1,5 uur.  

Het is mijn ervaring dat soms meer contact nodig is. Daarom krijg je een wild card van 1 uur. Die kun je op elk moment voor een Zoom-sessie inzetten.

Resultaat

Het Fundamentplus heeft 2 grote extra's:

  1. Je gaat dieper dan het Fundament. Wat je leert, vergeet je niet snel
  2. Je werkt één zingevingsthema uit, maar raakt wel alle thema's even aan. Dat komt later van pas. Zingeving verandert immers steeds in je leven 

Jouw investering

Zingeving staat aan de basis van je gezondheid. Onderzoek toont dat keer op keer aan. Als je weet voor wie en wat je moeite doet, dan verzet je bergen. 

Het Fundamentplus kost € 895 incl. BTW. Ben je ondernemer, dan is dit bedrag excl. BTW. 

  • 6 gesprekken van 1 uur 
  • tussentijdse contact via mail of 06
  • uitleg van het tweestappenplan 
  • meditatie over kernwaarden
  • video over belemmerende overtuigingen

Live kost niks extra

Stap 1 is altijd een live ontmoeting. Dat heb ik nodig om jou goed te kunnen helpen. De verdere sessies zijn via Zoom. Voor sommige mensen werkt live echter beter. Mocht je dat willen, dan doen we ook de vervolggesprekken in Apeldoorn.