Intimidatie

Ongewenste omgangsvormen naar vrouwen op de werkvloer: wat doe jij, als man-ager? Misschien laat je een berichtje op intranet plaatsen, agendeer je het onderwerp in het MT of laat je HRM de risico-inventarisatie en evaluatie afstoffen. Misschien overweeg je om toch maar eens een vertrouwenspersoon aan te stellen.  

Verandert er dan iets? Weinig. Wil jij de vrouwelijke collega’s echt steunen, dan moet jij het voortouw nemen. Jouw voorbeeld doet de andere mannen volgen. Alleen … dat vraagt wel eerst zelfonderzoek. Naar jouw man-zijn en jouw seksualiteit. Ja, dat is spannend.

Nog niet overtuigd? Graaiende mannen kosten geld. Ze slepen iedereen mee. De dader plaagt en jaagt, het slachtoffer schrikt en de omstanders worstelen in een hoekje met hun geweten. Onderneem jij niks, dan melden talentvolle vrouwen zich ziek of nemen de benen. En, reken maar dat een dader meer vrouwelijke klanten afschrikt dan jij denkt.

Hoe jij als man-ager het voortouw neemt, ontdek je op mijn eendaagse training.

Wat krijg je?

  1. Een half uur online voorbereiding met mij (bespreken van jouw wensen en leerdoel)
  2. Een dag met andere mannen die je nooit meer vergeet (inclusief lunch)
  3. Een uur individuele online coaching (begeleiding bij het toepassen van het geleerde)

Voor wie?

Gemotiveerde mannen die:

  • vanuit een gezonde, mannelijke energie willen leidinggeven en
  • grensoverschrijdend gedrag in hun organisatie willen voorkomen.

De training richt zich vooral op de intimidatie van heteroseksuele vrouwen, maar gaat uiteraard ook over ongewenste omgangsvormen naar en tussen LHBTIQ+ medewerkers. 

Datum en locatie

Woensdag 18 mei 2022, 9.30 - 16.30 uur, Apeldoorn