Midwinteravond 21 december 2022, 19.30 - 22 uur, Apeldoorn

Lekker buiten

De mooie Veluwe is mijn achtertuin. We lopen in een rustig tempo. Jij bepaalt wat je kwijt wilt. Over het gerommel in je relaties omdat je gesloten bent, de druk die je ervaart of over niet jouw mannending kunnen doen. 

Ik luister goed en creëer een veilige ruimte waarin alles welkom is. Af en toe stel ik uiteraard wel een open vraag of ga ik op iets in dat belangrijk kan zijn, bijvoorbeeld wanneer jij (onbewust) iets ontloopt. 

Het mooie van een wandeling is dat je niet steeds hoeft te praten. De natuur brengt rust en haalt je uit jouw gedachten. Stiltes zijn welkom. Dan komen vaak de gevoelens waar het om draait. 

Natuur als decor voor de wandelcoaching voor mannen met Jaap Herforth

Wat krijg je?

  • 3 wandelingen (1,5 uur)
  • klein verslag per wandeling, eventueel aangevuld met handvatten
  • 2 Zoom-sessies tussendoor (0,5 uur)
  • antwoord op korte vragen per mail

We lopen 3 keer. Bij een lager aantal is namelijk de kans op succes een stuk kleiner. Aan het eind van elke wandeling formuleer je een intentie.  Die is jouw houvast voor de weken erna. Gaat iets stroef of heb je een vraag, dan ben ik er voor je via Zoom of mail.

Ik wandel het hele jaar. Heb je bij mij geen proefloop gedaan, dan hebben we vooraf kort telefonisch contact. Als je wilt, dan mag je jouw coachvraag mailen. Dat scheelt tijd.  

Na het traject bepalen we samen of je meer nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan één of meer losse wandelingen of een overstap naar de mannengroep.

Voor wie?

Wandelen is voor de mannen die niet (meer) tegenover iemand willen zitten, maar nog steeds aanvoelen dat ze echt aan de slag moeten met hun relaties of dat ze hun vermoeidheid en gespannenheid moeten aanpakken.  

Resultaat

Een coachvraag stellen vergt lef. Petje af voor jou. Je wordt er moe van, ik zal jou vast een keer irriteren of je vindt dat het niet snel genoeg opschiet. Maar er gebeurt écht wat. Hier doen we het voor:

  • Je doet je verhaal aan een andere man die jouw situatie snapt. Dat lucht op.
  • Je krijgt energie omdat je buiten bent. Die komt thuis en op het werk van pas.
  • Je durft je kwetsbaarder op te stellen. Dat maakt je toegankelijker en aantrekkelijker voor je partner. 
  • Je staat meer in je mannenkracht. In je hoofd, hart en ballen. Dit geeft je de moed om te blijven staan als het voor jou emotioneel spannend wordt. Daardoor stel je beter grenzen en durf je meer beslissingen in vrijheid  te nemen. 

Investering

€ 445,=