Volgende walk & talk: woensdag 22 juni, 19 uur

Home » Aanbod » Trajectplus

Vol gas

Vind je dat het echt hoog tijd is om je relaties te verbeteren en om meer ontspannen vanuit je mannenkracht te leven? Wil je nou eens een blijvend effect van coaching?  Dan is het trajectplus voor jou. Je gaat in 5 stappen naar een  blijvende combinatie van kracht en kwetsbaarheid in jouw relaties, óók wanneer het leven jou uitdaagt. Het trajectplus combineert het beste van wandelen en gerichte coaching binnen. 

Wat krijg je?

We zijn om en om buiten en binnen.

  • 3 wandelingen (1,5 uur)
  • 2 sessies binnen (1 uur)
  • 4 'bijpraat' momenten tussen de stappen (via Zoom, 0,5 uur)
  • mailcontact tussendoor

Bonus: uitgebreide Gids ontspannen werken (31 pagina's)

Tussen elke stap zitten ongeveer 3 weken. We beginnen en eindigen met wandelen. Jij formuleert tijdens de eerste wandeling een concrete vraag. Daar help ik je bij natuurlijk. De sessie binnen is bedoeld om jou in alle rust naar de blokkades te laten gaan. Je doet dan oefeningen waardoor jij meer voelt wat jouw lichaam vertelt. Meestal gaan emoties namelijk samen met een sensatie ergens in het lijf. Ook kijken we naar hoe jij staat ten opzichte van je gezin en jouw eigen vader en moeder. Dit heet een opstelling.

Wandelcoach Jaap Herforth werkt op de Veluwe

Aan het eind van elke stap formuleer je een intentie. Daar ga je mee aan de slag. Na  2 weken hebben we via Zoom contact. We bespreken dan hoe het gaat. De laatste wandeling doen we ongeveer 6 weken na de tweede sessie binnen. Het traject duurt 4 maanden. 

Voor wie?

Het traject is voor mannen die meer structuur en diepgang willen en gemotiveerd zijn om 4 maanden aan de slag te gaan.   

Resultaat

Bij het traject ben je een heel eind gekomen. Je hebt meer energie, bent toegankelijker en staat meer in je mannenkracht. Dit zijn de extra resultaten van het vijfstappenplan:    

  • Je ontdekt écht waar de schoen tot nu toe wringt. Dit bespaart je verder zoekwerk.
  • Je gaat diep. Dat verkleint het risico op terugval en geeft een blijvende verbetering van je relaties.
  • Je bespreekt tussentijds wat je tijdens het traject bij jezelf en je partner (kinderen of collega's) tegenkomt. Daardoor leer je meer. 
  • Je partner merkt dat jij in jezelf en dus in haar en de relatie investeert. Alleen dat verbetert al de relatie.

Investering

€ 695,=. Je mag het bedrag in twee termijnen van € 350 en € 345 betalen.