Home » Meer info » Tarieven / praktisch

Prijzen

Particulier / Management 

Fundament ( 3 x 1 uur):

Betaal je zelf: € 250 incl. BTW

Ondernemer: € 250 excl. BTW

Via werkgever: € 300 excl. BTW

Wandelen

(circa anderhalf uur):

Betaal je zelf: € 130 incl. BTW

Ondernemer: € 130 excl. BTW

Via werkgever: € 160 excl. BTW

Support bij ontslag of

reorganisatie

(5 x 1 uur + 

tussentijds contact):

€ 500 excl. BTW

Na het fundament (per uur):

Betaal je zelf: € 90 incl. BTW

Ondernemer: € 90 excl. BTW

Via werkgever: € 110 excl. BTW

Volg je nog een voltijdse opleiding? Dan krijg je € 50 korting op het fundament en € 25 korting op het uurtarief.

Het is mijn ervaring dat 1 gesprek geen blijvend inzicht geeft. Zonde van jouw en mijn tijd. We ontmoeten elkaar dus in ieder geval 3 maal. Helemaal geen losse sessie dus? Hangt ervan af. Als je  recent een coachtraject gevolgd hebt en je wilt even opfrissen, dan kun je zeker bij mij terecht.

Kostenvergoeding

Via werkgever

Vaak is vergoeding voor coaching mogelijk. Organisaties zien steeds meer in dat het belangrijk is om medewerkers vitaal en gezond te houden. Een medewerker met een burn out kost al gauw € 60.000.  Informeer eens bij HRM (‘personeelszaken’) of jouw directeur of er een opleidingsbudget is. Soms is dat zelfs in een CAO vastgelegd. Neem gerust contact op als je hulp wilt bij het uitleggen van je coachvraag aan jouw werkgever. 

Zorgverzekering

De kosten van onze gesprekken worden nog niet door zorgverzekeraars vergoed.

Arbeidsgerelateerde klachten

Onze gesprekken kunnen helpen om bij ziekte sneller aan de slag te kunnen. Vraag bij HRM naar de mogelijkheden voor een vergoeding.  

Belastingaftrek

Particulieren mogen coaching als scholingskosten (inclusief btw) opvoeren. Er geldt een drempel van € 250. De coaching moet wel bedoeld zijn om je positie als werknemer te verbeteren. Coachingskosten zijn voor ondernemers en ZZP-ers fiscaal aftrekbaar.

Praktisch

Gratis kennismaking

Ons contact werkt alleen als er een klik is. Een eerste gesprekje van een half uur vind ik daarom belangrijk. Dat is via Zoom, gratis en vrijblijvend.

 

Live of Zoom?

Mijn voorkeur gaat uit naar live in Apeldoorn. Mocht jij door omstandigheden toch liever met Zoom werken, dan kan dat. Maar, bij het fundament is in elk geval de eerste keer live. Als we via Zoom werken, dan raad ik je aan dat je een tablet of laptop met een stabiele verbinding hebt. Ik weet dat bij een gesprek via een wiebelende smartphone doorgaans minder diepgang ontstaat. 

 

I.v.m. corona vinden alle gesprekken via Zoom plaats.