• Open avond mannengroep (gratis)
  • 20 juni, 19.30 - 22 uur

Reviews

Het viel mee

Ik hoor het elke editie van de mannengroep. Deelnemers maken zichzelf vooraf van alles wijs over andere mannen en dat blijkt zelden waar.

“Ik moest een flinke drempel over om mee te doen. Maar onder de no-nonsense leiding van Jaap (en Vincent) leer je al snel elkaars problemen en gevoelens herkennen en erkennen en ontstaat er een gevoel van verbondenheid onder de mannen.”

Man, 36 jaar (groep voorjaar 2022)


Doorpakken

Deze man begon met vermoeidheids- en somberheidsklachten. Die bleken met een grote keuze in zijn relatie samen te hangen. We ontdekten vanuit welke oude overtuigingen hij aarzelde. Uiteindelijk hakte hij de knoop door en ging zijn relatie een nieuwe fase in.     

"De wandelingen en de gesprekken met Jaap (en de korte verslagjes en tips) hebben mij enorm geholpen weer wat richting te geven in het nemen van beslissingen en me hierover ook uit te spreken. Vooral het voeren van gesprekken in de buitenlucht en het 100 % luisterend oor en de analyses van Jaap deden mij goed."

Man, 61 jaar


Opluchting

Deze man ging al enkele jaren gebukt onder een geheim en een negatief zelfbeeld. Hij vond de moed om met zijn vrouw te praten. Dat luchtte enorm op en nu neemt hij meer de leiding over zijn eigen leven.  

"Wandelend praten met Jaap heeft mij geholpen om oude patronen te ontrafelen. Je raakt letterlijk en figuurlijk in beweging."

Man, 35 jaar


Zelfvertrouwen

Af en toe coach ik ook een vrouw. Deze coachee had last van een innerlijke criticus die een toontje lager moest zingen. Dat is gelukt. Ze heeft zelfs nog tijdens de coaching succesvol gesolliciteerd. 

“Het coachingtraject met Jaap heb ik als zeer prettig ervaren. Duidelijk, niet zweverig en hij weet precies de vinger op de juiste plek te leggen. Ik beveel hem van harte aan.”

Vrouw, 52 jaar


Weer spelen 

Een jonge, succesvolle ondernemer zocht 'onbalans'. Hij wilde meer spelen en prutsen in zijn leven. Dat was hij een beetje kwijtgeraakt.  

"Veel aha-momenten. Vaak geraakt, ik durfde mij klein te voelen en zag het jongetje in mijzelf weer lachen."

Man, 35 jaar