Ontdek je missie

Een man met focus vecht en incasseert. Hij verspilt zijn talenten niet. Jouw missie kennen, geeft moed, balans en rust. Het ontsluit ook een enorme kracht in jou. Die heeft elk man. Ja, ook jij!

Tijdens deze krachtdag ga je dit samen met andere mannen ontdekken. Niet vanuit je hoofd, maar vanuit je hart en je ballen. We gaan dus veel voelen.

Wat levert het je op?

Gun jezelf een dag met alleen mannen. Voel hoe snel je contact maakt en oplaadt. Dat werkt vaak nog lang door. Na de dag staat jouw vizier scherp. Je kent jouw volgende reisdoel en, handig, de smoesjes van jouw ego om alles lekker bij het oude te houden.

Wat krijg je?

Het is een doe-dag met lichaamsgerichte oefeningen, deelronden en werkvormen in tweetallen. Je wordt geïnspireerd en geraakt. We doorlopen een programma met vier thema’s:

  1. De bron (wie ben je echt)
  2. De droom (wat wil je)
  3. De beer (wat denk jij dat je tegenhoudt)
  4. De missie (wat heb je echt te doen)

Voor wie is deze dag?

Deze krachtdag is speciaal voor jou als je het gevoel hebt dat je in een rondje draait. Misschien hik tegen een volgende fase in jouw leven of een belangrijk besluit aan, bijvoorbeeld in jouw relatie, op je werk of als ondernemer. Misschien is de fut er beetje uit. De dag is ook geschikt om met onze training kennis te maken of als opfrisser voor ex-deelnemers.

Praktisch

Zaterdag 9 november, 10 – 16.30 uur (welkom 9.30 uur).

Locatie: onze thuisbasis (De Verwondering, tegen Apeldoorn)

Begeleiding: Jaap en Vincent

Maximaal 12 deelnemers

Inclusief koffie, thee, koek en stevige zelfgemaakte soep (vegetarisch). Je neemt zelf de rest van je lunch mee.

Jouw investering

Deze dag kost je € 129, vrij van B.T.W.

Bonus (t.w.v. € 47)

Smaakt deze dag naar meer? Dan kan je aan de slag met 6 werkbladen. Die krijg je er gratis bij.