Programma

Basis

Avond 1: kennismaken, groepsvorming, persoonlijk doel formuleren

Avond 2: gevoel (hoe maak ik vaker contact met wat ik voel?)

Avond 3: plezier (wat is mijn passie en hoe ontspan ik meer?)

Avond 4: kracht (hoe richt ik mijn energie en hoe incasseer ik beter?)

Avond 5: intuïtie (hoe maak ik vaker keuzen die goed voor mij zijn?)

Avond 6: voorouders (hoe laat ik aangeleerde overtuigingen los die mijn groei belemmeren?)

Avond 7: seksualiteit en relatie (hoe kwetsbaar durf ik mij op te stellen?)

Avond 8: oogsten (wat moet ik nog doen om mijn doel te halen?)

We werken met de innerlijke familie. Dat doen op avond 2 t/m 5. Elk familielid staat voor een aantal gedragingen. Het jongetje is speels, het meisje is gevoelig en de man geeft focus. De vrouw weet wat er écht toe doet; zij stuurt de anderen aan. Het model is een simpele, effectieve manier om jouw gedrag te veranderen. In jouw relatie, op het werk of waar dan ook.

De training is een reis naar binnen. We praten, maar minstens zo belangrijk is dat we bewegen. Daarom bevat het programma regelmatig werkvormen waarbij we ons lijf gebruiken. Dat reageert immers op emoties.  

Bij de tussentijdse ontmoetingen spreek je iedere man een keer apart. Hierdoor leer je elkaar nog beter kennen en kan je verder oefenen met dingen als focus (maak je tijd vrij?) en weerstand (sommige mannen vind je misschien spannend). 


Vervolg

Avond 1: kennismaken, groepsvorming, nieuw persoonlijk doel formuleren

Avond 2 t/m 8: diverse thema's met bijpassende werkvormen, vrije inbreng

In de vervolggroep gaan we een flink tandje dieper. Na de basis is de kop eraf, maar om blijvend te veranderen is vaak meer nodig. Veel mannen gaan door. 

Het vervolg appelleert aan jouw verantwoordelijkheid en vaardigheid om echt in te brengen wat voor jou ertoe doet en te halen wat je nodig hebt. Daarom is de basistraining een voorwaarde om mee te doen.