• Meer voldoening en energie
  • Meer focus
  • Minder twijfel
Home » Over mij

Hoe coach ik?

Een klik met een coach is belangrijk. Je wilt je veilig voelen met een verhaal dat voor jou misschien spannend is. Maar het is ook oppassen met die klik.  Je komt toch voor resultaat? Dan mag het soms effe knetteren. Mijn stijl kenmerkt zich door: 

  • Ik ben recht op de man (vrouw)  
  • Ik gebruik af en toe humor om je ergens uit te tikken    
  • Ik onderbreek je gewoon als je vastloopt in je eigen drama  
  • Ik noem dingen graag bij de naam 

Anderen noemen mij vooral kalm en vriendelijk. Oh ja, vanuit mijn eigen ervaring ben ik extra alert op het voorkomen van depressie

Levensloop

Ik ben geboren in 1968. Mijn vader is Duits en mijn moeder komt ‘van de boerderij’. Tot mijn veertigste werkte ik hard. Voor de baas, voor mijn gezin. Pas dan hoorde ik erbij. Dacht ik. Een echtscheiding en zware depressie in 2011 vormden het breekpunt.

Toen moest ik echt met mijzelf aan de slag. Ik had echter geen idee wat mijn pad was of, ik wist het eigenlijk wel, maar durfde niet in beweging te komen. 

Het is geen toeval dus dat ik zingeving belangrijk. Ik weet hoe ongezond het is om dingen te blijven doen die niet bij je passen. Op een bepaald punt grijpen je lichaam en ziel in. Geloof me, dat wil je voorblijven. 

Ik woon samen en heb drie dochters die lekker hun eigen weg in het leven zoeken. Inmiddels mag ik ook voor bonus-opa spelen. Mijn hobby’s zijn o.a. trail running, yoga, djembe en houtsnijden. Koken doe ik het beste op stevige rock. Ik voel mij verbonden met de wolf als krachtdier. 

Trainingen en opleidingen

Vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen en integriteit (LIVP)

Basiscoaching (HBO, Sonnevelt)

InitiatieManZijn (Instituut Venwoude)

Jaargroepen voor mannen (Instituut Venwoude / Gerrit Nellissen)

Jaartraining tantra (gemengd, Jan den Boer & Caroline van Wijngaarden)

Kennismaking met tantra (gemengd, Helios)

Training morele oordeelsvorming (Governance & Integrity)

Mannelijke seksualiteit / hakadans (The Potential School)

Biodanzaweekenden (gemengd, o.a. Robert de Jong)

Training Kommunicatie/Interactie/Management (Van Harte & Lingsma)

Kom in je kracht (Pep Degens / Schoonderwoerd)

Training management drives

Uiteraard blijf ik mijzelf ontwikkelen. Naast Yourmove zit ik een vrijwilligerspool van maatschappelijk werk voor het begeleiden van jongeren. Meer weten? Kijk op mijn LinkedIn >>

Gedragscode

Ik houd mij aan de IEC (Internationale Ethische Code). Deze bevat richtlijnen over hoe je als beroepscoach omgaat met thema’s als integriteit, professioneel en excellent handelen, contractering, (eigen) verantwoordelijkheid en vertrouwelijkheid.  Meer informatie >>