Bewegen

Je bent er wel klaar mee, toch? Met steeds hetzelfde gedoe op je werk of in je onderneming, in je relatie of door de kinderen. Of met werkeloos zijn. Met stress of vage pijntjes en jezelf in de weg zitten. Patronen doorbreken is best spannend. Geeft niks, een reis begint altijd met de eerste stap. Die zet je samen met Yourmove.

Zingeving

Corona heeft vrijheid en medische zorg een andere betekenis gegeven. We werken meer thuis of volgen online onderwijs. Elkaar ontmoeten is niet meer zo vanzelfsprekend. We zijn vaker alleen.

Misschien voel jij dat je een reset nodig hebt. Bij Yourmove gaan we aan de slag met wat betekenisvol voor jou is. Dat maakt je vitaler en prettiger in de omgang. Sterker nog: jezelf zijn is een cadeau aan jezelf, je naasten, collega’s en klanten. 

Daadkracht

Yourmove biedt meer. Stappen zetten vergt focus en doorzettingsvermogen. Dat zijn zogenaamd mannelijke kwaliteiten. Kul. Ook vrouwen hebben ze. Ik help je om die eigenschappen te gebruiken. Zonder dat het ruw wordt of dat je ‘one of the guys’ wordt.

Stappen zetten is ook dat je juist eens stilstaat en echt voelt. Pas dan kun je jouw energie effectief richten. Mannen kunnen heus wel voelen, hoor. Het is alleen nog niet vanzelfsprekend.

Resultaten

  • Hè hè! Je zegt hardop wat je echt wilt 
  • Grrr!  Je laat je niet meer piepelen door de stemmetjes die jou tegenhouden 
  • Wow! Je kan nu schakelen tussen voelen en doorpakken   
  • En ... start! Je gaat bewegen

Thema's

Persoonlijke ontwikkeling, thuiswerken, corona, relaties of ouderschap. Alles wat jou bezig houdt is welkom. Zoals gezegd, zingeving en het ontwikkelen van daadkracht zijn mijn ding. Merk ik dat je beter met een collega-coach kan praten, dan zeg ik dat natuurlijk.

 

1 november 2020

Ja! Youngmentor heet voortaan Yourmove Coaching 

Meer informatie >>

30 november 2020

Volle maangroep (rond het vuur) Deventer, 19.30 uur. Er is nog plaats!

Meer informatie >>