Open avond mannengroep: maandag 12 september, 19.30 uur

Home » Aanbod » Mannengroep

Samen

Je kan natuurlijk in je eentje aan de slag. Met het ontwikkelen van je mannenkracht, het verbeteren van je relaties, het leren om je niet zo vaak groot te houden. Zo doen mannen dat.

Best jammer. Je kan namelijk veel steun van andere mannen krijgen. We lopen allemaal tegen dezelfde dingen aan en het is onzin dat we concurrenten zijn. Sterker nog: mannen kunnen samen lol hebben.

Opzet van de groepen

De groepen in Apeldoorn draaien al 12 jaar en zijn opgezet door Gerrit Nellissen. Ik heb hem een aantal jaren geassisteerd en het roer overgenomen.  We werken met twee groepen: een basis en een vervolg. In de basisgroep doorlopen we een programma. De vervolggroep heeft een lossere opzet. Hierdoor heb je veel ruimte voor eigen inbreng. De groepen komen 8 keer bij elkaar en starten steeds in februari en september. 

“Rete spannend, maar al na 5 minuten voelde ik me thuis”

Je bent welkom zoals je bent. De groep is een veilige bedding, maar confronteert je wel op een respectvolle manier met je blinde vlekken of bullshit. De mannengroep is geen discussieclubje. 

Wat krijg je?

  • 8 bijeenkomsten van 2,5 uur
  • Een opzet die al 12 jaar succesvol is
  • Voorafgaand aan elke bijeenkomst een mail zodat je goed voorbereid de avond ingaat 
  • Divers ondersteunend materiaal met tips en oefeningen 
  • Persoonlijke tussenevaluatie over jouw doelen en voortgang

Voor wie?

De groep is bij uitstek voor jou geschikt als je in gezelschap van mannen verlegen bent, weinig contact met andere mannen hebt of als je een doorbraak in je relaties wilt (privé, zakelijk) en daarvoor de steun van mannen zoekt. De groep kan ook een aanvulling op wandelcoaching zijn. 

Resultaat

  • Je maakt sneller en dieper contact met jouw mannenkracht omdat je samen met andere mannen bent. Dit vergroot de kans dat je jouw probleem ook echt aanpakt.  
  • Je ontdekt dat het helpend is om met andere mannen te zijn en hen in de eerste plaats als broeders te zien. Dit brengt rust en doet je beseffen dat je als man, ook buiten de groep, nooit alleen ervoor staat.
  • Je hoort van andere mannen hoe zij hun man-zijn en relaties beleven en je voelt dat jij niet de enige bent die af en toe worstelt. Dit geeft je moed. 

Voor de groep geldt: hoe meer jij jezelf laat zien, hoe meer jij eruit haalt!

Investering

Deelname kost € 375,=. Mocht dit bedrag een echt obstakel zijn, neem dan even contact op. 

Data najaar 2022

Open avond (gratis)

Maandag 12 september 19.30 uur

Basisgroep (maandag)

19 september, 3 en 17 oktober, 7 en 21 november, 12 december, 9 en 23 januari 2023

Vervolggroep (maandag)

26 september, 10 en 31 oktober, 14 en 28 november, 19 december, 16 en 30 januari 2023

Locatie

We komen bijeen in de oude Zwitsal-fabriek aan de Deventerstraat 130 in Apeldoorn. Je weet wel, van de billetjeszalf. Deze locatie is heel gemakkelijke te bereiken via de A50. Vanaf het NS-station is het een klein kwartiertje lopen en vijf minuten fietsen. Achter het gebouw is voldoende gratis parkeergelegenheid.

De training van Yourmove Coaching voor de mannen is in het oude Zwitsal-gebouw aan de Deventerstraat in Apeldoorn