• Betere relaties
  • Meer energie
  • Meer focus
Home » Aanbod » Mannengroep

Verbinding

Je kan natuurlijk in je eentje aan de slag. Met het ontwikkelen van je mannenkracht, het verbeteren van je relaties, het leren om je niet zo vaak groot te houden. Zo doen mannen dat.

Best jammer. Je kan namelijk veel steun van andere mannen krijgen. We lopen allemaal tegen dezelfde dingen aan en het is onzin dat we concurrenten zijn. Sterker nog: mannen kunnen samen lol hebben.

Wat krijg je?

Sinds 2018 assisteer ik bij een training. Die bestaat al 12 jaar. Je bent welkom zoals je bent. Per jaar nemen gemiddeld 40 mannen deel. De groepen worden geleid door Gerrit Nellissen, binnen en in het bos.  De groepen volgen een programma van 8 bijeenkomsten en starten steeds in februari en september. 

“Rete spannend, maar al na 5 minuten voelde ik me thuis”

De groep is een veilige bedding, maar confronteert je wel op een respectvolle manier met je blinde vlekken of bullshit. De mannengroep is geen discussieclubje. Per 1 januari 2022 gaat Gerrit met pensioen en neem ik de mannengroep over. 

Voor wie?

De groep is bij uitstek voor jou geschikt als je in gezelschap van mannen verlegen bent, weinig contact met andere mannen hebt of als je een doorbraak in je relaties wilt en daarvoor de steun van mannen zoekt. 

Resultaat

  • Je maakt sneller en dieper contact met jouw mannenkracht omdat je samen met andere mannen bent. Dit vergroot de kans dat je jouw probleem ook echt aanpakt.  
  • Je ontdekt dat het helpend is om met andere mannen te zijn en hen in de eerste plaats als broeders te zien. Dit brengt rust en doet je beseffen dat je als man, ook buiten de groep, nooit alleen ervoor staat.
  • Je hoort van andere mannen hoe zij hun man-zijn en relaties beleven en je voelt dat jij niet de enige bent die af en toe worstelt. Dit geeft je moed. 

Voor de groep geldt: hoe meer jij jezelf laat zien, hoe meer jij eruit haalt!

Investering

Deelname kost € 325.