Workshop

Mannengroepen zijn alleen voor … Jammer, hè? Dat vind ik ook. Ik laat graag aan vrouwen alle mooie dingen zien die wij doen. Hoog tijd dus om de deuren open te zetten. Daarom organiseer ik een open middag. Speciaal voor vrouwen die zich beroepsmatig met de geestelijke gezondheid van mannen bezighouden. 

Wat krijg je?

De middag is een proeverij van onze werkvormen. Precies zoals de mannen het ‘ondergaan’. Op die manier krijg jij de beste indruk. Tuurlijk praten we, maar niet over dé man of jouw man. We bieden vooral een doe-programma. 

Voor wie?

Vrouwelijke coaches, praktijkondersteuners ggz, psychologen, therapeuten, counselors of andere geïnteresseerde zorgprofessionals.

Op 25 april jl. organiseerden we de eerste workshop. Daar deden 15 vrouwen aan mee. 

Wat levert het je op?

Een uniek kijkje in de keuken van een mannengroep. Na de middag ken je onze aanpak en heb je misschien wel ideeën voor je eigen werk opgedaan.

Wat kost het?

Alleen een beetje moeite, want we nodigen jou uit om écht deel te nemen. Dat vragen we ook van de mannen. Ik bied deze dag aan voor meer naamsbekendheid en mogelijkheden om mannen door te verwijzen. Belangrijker nog:  gewoon omdat ik mijn werk zo gaaf vind.

Wanneer en waar?

Dinsdag 28 november, 13.30 – 16.30 uur (welkom 13 uur).

Je bent te gast op onze thuisbasis, De Verwondering >>. Een prachtig terrein met yurt, loungeplek en tuin. 

Bij de middag is ook mijn vaste assistent, Vincent Scherphof (ademcoach).