Man met een dingetje

In mijn mannengroep zitten ook vrouwen. Niet gelogen. Soms heeft een man namelijk de mond vol over haar. 

Dat zij zo veel van hem eist in de relatie, dat zij geen begrip voor hem heeft. Bla bla. Bij zo’n man is de groep snel het spoor bijster. Ik nodig hem uit om te stoppen met praten, diep adem te halen en te gaan voelen. 

Wat ook voorkomt: een man die haar verzwijgt, terwijl zij als een olifant in de kamer staat. ‘Tja, die keer dat ik vreemdging is nog wel een dingetje tussen ons’. Punt. Leuk geprobeerd. Ik vraag toch wel door, in zijn belang. En anders doen de andere mannen dat wel omdat zij ook aanvoelen dat iets schuurt.

Valentijn 2023

Wil je écht door die muur tussen jullie, pak jezelf dan eens aan. 1 op 1 met mij of in de mannengroep. Is dat een stap te ver? Geen probleem. Ik bied ook een online doe-het-zelf pakket