Scheiden

Menig echtscheiding komt voor mannen als een verrassing. Vrouwen vinden vaak eerder dan wij dat de relatie wiebelt en zenden daarom allerlei signalen uit. Alleen die missen we. 

‘Maar waarom heb je dan nooit iets gezegd’, vraagt hij haar. Dat is olie op het vuur. ‘Hallo zeg, waar zit jij met je hoofd? Ik heb al talloze keren aangegeven dat ik niet gelukkig ben.’

Wees blij dát ze nog een poging doet. Ze heeft je nog niet opgegeven. Maar ga dan wel als de sodemieter aan de slag met jezelf. Te beginnen met ontdekken wat jij nou eigenlijk voelt. Vind je dat spannend? Je kan ook naar een mannengroep. Daar mag je leren en lachen met mannen die voor dezelfde uitdagingen staan.

De voorjaarseditie 2023 is net begonnen, dus je moet wachten tot september. Maar geen nood! Je kan vast aan de slag met het online doe-het-zelf pakket. Inclusief video coaching. Na afronding weet je beter hoe je in elkaar steekt en wat je moet doen om de relatie een boost te geven. Daar kan je dan bijvoorbeeld in de mannengroep mee aan de slag.