• Open avond mannengroep (gratis)
  • 20 juni, 19.30 - 22 uur

Zomervakantie

Oh jee, is geen ontsnappen aan. Ze wil met je praten. Of erger nog: ze wil aan de relatie werken. Zit je net uit te puffen van het chemische toilet leggen of heb je eindelijk de kinderen stil.

Niets is zo verlammend voor een man als een ‘hoe is het met ons?’ Zo’n gesprek op vakantie legt genadeloos bloot dat mannen vaak weinig van hun binnenwereld weten. Dat maakt ons zo onzeker of narrig bij die vraag. 

Maar juist de vrees om echt contact te maken is een gouden kans. Hoe makkelijk is het om gewoon te zeggen dat zo’n vraag jou een ongemakkelijk gevoel geeft. Bam! Daar is de verbinding. Reken maar dat ze nieuwsgierig wordt. Zo niet, tja, dan hebben jullie een probleem.

Samen in een tent, caravan of hotelkamer slapen wil nog niet zeggen dat je sámen op vakantie bent. Mannen checken van alles voordat ze op reis gaan. Wat is nou logischer dat we voor de vakantie ook even onszelf nalopen? Dan is de kans groter dat jullie als stel terugkomen.

Hoe? Gewoon, door naar de workshop op 27 juni te komen. Je leert te blijven staan als het stormt tussen jullie of in jezelf en krijgt handvatten om beter te communiceren. Meer info >>


«   »